top of page
_DSC2711bw.jpg

Имате нужда от лични портрети или снимки на вашите служители за уебсайт или друга онлайн платформа, ще се радвам да работим заедно.  Услугата включва заснемане, обработка и ретуш на кадри от сесията.

Цена на услугата: 100 лв./час.

Получавате всички селектирани от вас кадри с професионална обработка.

Портрети в студио и на терен

_DSC62331.jpg

Студиото на Nev'Z Photography предлага тематични семейни и индивидуални фотосесии. Периодично подготвяме тематични декори.

Услугата включва: 1 час фотосесия, 20 обработени кадъра. При поискване срещу допълнително заплащане можем да ви предложим пакетна цена с изработка на фотокнига с избраните кадри.

Цена на сесия: 75 лева.

Цена на сесия+фотокнига: 140 лева.

Студийни фотосесии

10852new.jpg

Nev'Z Photography предлага сесии за онлайн магазини и платформи.

Услугата включва: студийни снимки на хора и продукти на едноцветен фон, премахване на фон, цветови корекции и ретуш. 

Поръчка до 20 кадъра: 10 лева/кадър.

Поръчка над 20 кадъра - 8 лева/кадър.

Сесии за онлайн магазини

Viza 51x51mm.jpg

Снимки за документи. Услугата включва заснемане, оразмеряване и цветови корекции.

Цена: 10 лева/кадър.

Снимки за документи

P1010239.jpg

Искаш да учиш фотография и имаш нужда от насоки как да ползваш фотоапарата си и как да обработиш снимките си. Запиши се на индивидуална консултация при мен. Nev'Z Photography предлага кръжок по фотография и обработка на изображения. Цена на индивидуално посещение: 25 лева. Имаш свободата да посещаваш занятия в удобно за теб време с предварително записан час. Получаваш индивидуално внимание към твоята работа и нови знания.

Закупи месечна карта за 10 индивидуални  посещения на кръжока срещу 200 лева.

Кръжок по фотография и обработка на изображения

ChezFefe0024final.jpg

Nev'Z Photography предлага услугата обработка на готови изображения. Включва премахване на фон, ретуш, цветови корекции, контраст и т.н. Цена: 30 лева/час.

Обработка на изображения

DSC_6713.jpg

Имате нужда от фотограф за вашето бизнес или семейно събитие, ще се радвам да ви бъда полезна. Услугата включва заснемане, базова обработка /кадриране, цветови корекции/ на неограничен брой кадри.

Цена на услугата: 100 лв./час.

Попитай за пакетна цена.

Фотограф за събития

_DSC1284.jpg

Nev'Z Photography предлага тематични семейни и индивидуални фотосесии на избрани локации.

Услугата включва: 1 час фотосесия, 25 обработени кадъра. При поискване срещу допълнително заплащане можем да ви предложим пакетна цена с изработка на фотокнига с избраните кадри.

Цена на сесия: 85 лева.

Цена на сесия+фотокнига: 150 лева.

Фотосесии на избрани локации

DSC_3405.jpg

Имате нужда от съдържание за поддръжката на страници и социални профили, които да подпомогнат бизнеса ви. Nev'Z Photography предлага услугата да поддържа персонално съдържание за вашите социални мрежи. Услугата включва снимки на хора или продукти с различни тематики, които да подпомогнат вашата визия в онлайн пространството.  Поръчка до 20 кадъра: 8 лева/кадър;

Поръчка над 20 кадъра: 6 лева/кадър;

Услугата включва: снимки на предварително избрана и комуникирана с клиента тематика, обработка и подготвянето им за онлайн пространството. При желание от страна на клиента към услугата може да бъде добавено и поставяне на лога и текстове срещу допълнително заплащане. В случай, че се интересувате от пакетни цени, попитайте ме, за да обсъдим условията за дългосрочно сътрудничество.

Снимки за социални мрежи

_DSC2699.jpg

Попитай за цена.

Студио под наем

P1010326.jpg

Разгледай нашите предложения на:

https://mercury.school/kurs-fotografia/

Групови занятия по фотография

bottom of page